maanantai 25. marraskuuta 2013

2010: Epäröivät ensiaskeleet


Koska en ole vielä niin pitkällä seuraavan cossini kanssa saadakseni siitä mitään järkevää aikaiseksi, niin viihdytän teitä lukijoita historiikkipostauksilla, jee! Toiveesta ja kenties vähän omasta tahdosta, esittelen nyt vanhoja asujani. Listan asuista näette tuosta sivun reunasta, mutta harva teistä on nähnyt itse asuja. Joten korjataan tämä pieni ongelma ja julkisesti nöyryytetään biffeä paljastamalla kaikki!

2010


Komamura Sajin
Bleach
Kuvat (c) (ylemmät) Mari Akkanen ja lopuista ei tietoa.

Aloitetaan kevyesti, eli vuodella 2010. Aikaa jolloin olin vielä aloittelija, vasta tutustuin cosplayhyn. Conit olivat jänniä ja cosplay ei ollut vielä tuskaa - leikisti, se on aina ollut tuskaa, etenkin kun aloitin.. koska ensin en halunnut näyttää päätäni cossatessani. Olin kovin epävarma siitä, millaista palautetta saisin. Toisin sanoen aloitin raskaassa sarjassa ja jo ensimmäisessä asussani minulla oli karvainen sudenpää (puolisokeus + kuumuus riesana haha).



Elämme aikaa jolloin olin todellinen bliitsi fanaatikko. Rakastin sitä sarjaa todella paljon ja ehdottomasti halusin jotain hahmoa siitä cossata. Komamura tuntui hyvältä kohteelta, sillä se oli kookas hahmo ja pään sai kivasti piiloon. Tuli siinä myös haastetta mukavasti, kun päätin tehdä lopulta  tuon sudenpäänkin. Komamuran laitoin ensimmäistä kertaa Desuconiin, vuonna 2010. Onnistunut ensimmäiseksi cossiksi, pakko myöntää. Ihan ylpeä siitä olen. Pistin Komamuran uudelleen Animeconiin (2011), koska tuolloin Mouru cossasi sopivasi Higashia.


Mörkö
Muumit
Kuvat (c) ei tiedossa, niitä on liikaa.

Rakkain, hienoin ja ehkä eeppisin cossini ikinä on Mörkö-cossi. Nostalgia arvo on huipussaan. Keksin cossata sitä puoliksi vahingossa ja asu oli myös naurettavan helppo tehdä. Mörkö on nähnyt ja kokenut paljon, mutta ensimmäistä kertaa pidin sitä Desuconissa, 2010. Se on ollut mukanani eri tapahtumissa ja koulun halloween juhlassakin. Se on saanut ihailua ja jopa lapsenkin itkemään (melkein aikuisenkin). Rakastan Mörköäni ylikaiken ja vielä joskus varmaan sen päälle laitan uudestaan. Koska Mörkö ei kuole koskaan, se jaksaa ihastuttaa (ja pelästyttää) aina kerta toisensa jälkeen. Taisi se jossakin frostissa saada oman haaremin ja ihailija lauman peräänsä.

Loppuun vielä kuvia Möröstä, näitä on paljon lisää, mutta tässä nyt parhaat palat:

 
Tämä on niiiin hieno, nauran joka kerta.

Ensimmäinen kuva möröstä ja Coco.

Kuvassa on oikeastaan Mouru.

Meitä kuvattiin salaa. Mutta ehkä siksi tämä on niin hieno? :D

2 kommenttia:

  1. Ai sinäkö olit se Komamura Finncon-Animeconissa 2011? :D Hieno oli!
    Ja Mörkö-cossi on jotain niin kaunista. Kuvat ovat niin parhaat. xD <3

    Haluan nähdä lisää aiempia cosseja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, kyllä se minä taisin olla. :> Ja Mörkö on kaunein, sitä en mene kieltämään. XD

      Lisää tulee kyllä, sen lupaan. Ja kiitoksia kehuista! >u<

      Poista