sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Muutosten tuulet, whoooshh


Anteeksi tämä pieni hiljaiselo (ulkoasun sentää olen vaihtanut, jee!), mutta asiat cosplay rintamalla ovat olleet hieman jäissä taloudellisista syistä. Aion silti tyhmänrohkeasti tehdä kisa-asun Mimiconiin. Aluksi aioin tehdä Shou Toramarun (Touhou), mutta lopulta totesin sen olevan aivan liian yksinkertainen. Joten tässä postauksessa esittelen tämän pienen muutoksen. :D


Okada Izou
Urakata Hakuouki

Hauki cossi, aivan ('lempinimi' Hakuoukille eiku) en ihan heti olisi uskonut että valitsen siitä sarjasta enään mitään cossilistoilleni. Pohjustaakseni tätä asiaa, voin sanoa, että nuorempana olin hulluna Hakuoukiin. Rakastin sarjaa ihan jumalattoman paljon haha (koska Okita.) Nykyään en enään lämpene sarjalle samalla tavalla ja suosion myötä tyyli on muuttunut.. noh, haaremipelien tapaan todella imeläksi? Hirveesti löytyy oikeesti hienoja hahmoja visual novelleista, muttah.. tyyli on vaan aina todella.. hintihtävä..? huonolla tavalla..? Ei vaan muhun iske, ei enään. 

Tämä hahmo on mulle aika tuntematon, ehkä sen takia sitä suostun cossaamaankin. En tiedä siitä mitään, en tiedä sen taustoja (tosin se on jotenkin kytköksissä Okitaan lol) ja se ei ole vielä ns myrkyttynyt suosiosta :D Törmäsinkin tähän etsiessäni juurikin haaremihahmoja, kuin katsookseen, olisiko mitään siedettävää.. Olisiko mitään sellaista, mitä voisin cossata, saamatta kauheita puistatuksia? Visualnovelli hahmothan on nimittäin mainioita kisacosseja yksityiskohtiensa takia. Tulevaisuudessahan tulette näkemään Touken Ranbun Munechikan cossilistoillani.

Selain siis zerochania ja törmäsin tähän. Tykästyin, kuten niin moneen muuhunkin haaremihahmoon, myönnettäköön. Tämä tuntui 'puhtoiselta', ei niin imelältä tai kliseeltä. Siinä on paljon elementtejä mistä pidän ja.. niin. Pääsen käyttämään uudelleen rakasta Harada peruukkiani höhö.

Olen aloitellut Okadaa jo sen verran, että kankaat on aikalailla kasassa, miekat hyvällä mallilla.. Eli kunhan saan vielä vähän hommaa rullaamaan, rupean heittelemään tekopostauksia. Koueniakin pitäisi toki aloitella. Kunhan pääsen vauhtiin, toivon että tämä valmistuu suht. nopeasti. Toistaiseksi en ole ehtinyt/jaksanut/kyennyt tekemään reippaasti. Osittain siksi, että joku liimanostaminen on ollut välillä mahdotonta. Sentään olen nykyään töissä Kierrätyskeskuksessa, joten kankaat olen repinyt sieltä hyvin edullisesti. Se tosin tulee varmasti näkymään laadussa.. Heti kun ei ole lonetaa, asuni muuttuvat ihmeellisiksi rievuiksi, eiku?

Joku viisaampi ehkä jättäisi cossaamisen toisaalle, mutta.. Ei se nyt käy. :D Tulette ainakin näkemään nyt, että kisa-asujen teko ei ole budjetista kiinni. Tämä on ikäänkuin haaste itselleni, pystynkö tekemään kaksi kisa asua, minim budjetilla? Hope so, kerron kyllä mikä on lopputulos haha.

Sellaista, turhaa löpinää, mutta parempi kuin ei mitään? Haha, ensikertaan~
1 kommentti:

  1. Uuuh, en oo nähnyt ketään cossaavan tätä hahmoa! Tulee olemaan mielenkiintoista seurata miten cossinteko edistyy! Design on kyllä hieno! :D
    Ja olen myös samaa mieltä että visual novelleissa usein on tosi hienoja hahmodesigneja ja varsinki semmoisia missä on kivoja yksityiskohtia...

    Ja pakko vielä sanoa loppuun että WUHUUU Touken Ranbu cosseja! :'D

    VastaaPoista