perjantai 28. elokuuta 2015

Facebook sivusto avattu!

Hei vain blogini lukijat, olen 'hieman' muuttunut epäaktiiviseksi ja luulempa ettei tästä suosta enään nousta. Blogin päivittäminen ei tunnu enään samalta ja muutenkin.. blogipostauksen kirjoittaminen on aina sen verran työlästä ja aikaanvievää, ettei.. sitä vaan aina ehdi paneutua postauksen kirjoittamiseen? Vaikea pysyä aktiivisena kun pitää kirjoittaa aina paljon tekstiä ja miettiä sisältöä ja.. kun kuitenkin samat asiat menevät esimerkiksi twitteriin..? Plus tottakai blogien suosio on laskenut, mikä on sääli.

Mutta jotta en ihan somesta katoa, löydätte mut kyllä twitterin puolelta, löydyn nimellä Bihve. Devaa unohtamatta. Toinen paikka mistä mut jatkossa löydätte niin sanotusti cosplaynparissa, on uutukainen sivuston facebookin puolella! Tässä teille linkki, olkaapa hyvä:

https://www.facebook.com/biffcos


Olisin kovin otettu jos tykkäisitte siustosta ja pistätte kaveritkin tykkäämään :3 olen kauan haaveillut tästä ja.. toivon todella että jaksan ylläpitää tätä seuraavaa projektiani. uwu Aktiivisemmin sisältöä on ainakin luvassa, hope so. Twitterissä spämmään asioita 24/7.

Kiitos kaikista hienoista hetkistä blogin parissa, arvostan teitä jokaista lukijaani ja kommenttia, mitä olen saanut. ;;u;; Toivottavasti näemme vielä naamakirjan puolella!

Toistaiseksi blogi siirtyy siis tauolle. o/ tai lopettaa, mitenkä lie. Toistaiseksi jätän blogin hillumaan tyhjänpantiksi tänne, eräänlaiseksi arkistoksi itselleni haha.

Sellaista tälläkertaa,

Kiitos ja näkemiin,

terveisin Biffe


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti