maanantai 7. huhtikuuta 2014

Elvytystä ja suunnitelmiah

..tai pikemminkin suunnitelma. Mulla on loppu vuodelle surullisen vähän cossi suunnitelmia, johtuen taloudellisista syistä joten paljastan nyt yhden, desuun tulevan cossin. Olen sitä jo aloitellut ja toivottavasti saamme tekopostauksen nopeasti tämän turhan henkiinherätys postauksen jälkeen. Seuraavat kaksi cossia meneekin Animeconin puolelle, joten niitä saamme vähän odotella. Tälleen ohimennen voisin mainita että Tenkalla pyörähdän kisalavalla Mimiconissa ja cosvisionin cossit ovat mysteeri itsellenikin. Menkäämme kuitenkin itse asiaan:


Sakata Gintoki
Gintama

Suorastaan nostalgista tehdä Gintoki. Tein sen joskus muinaisaikoina yhdessä illassa animeconiin vuonna.. enedesmuista/jaksa ajatella. Mutta se oli aika karmea repäisy ja onneksemme siitä ei ole edes kuvaa tallessa..hahaha.. Vanhan kimononkin leikkelin jo palasiksi aika päiviä sitten. Kuvan taisin siitä ottaa ja pääsemme kyllä vertailemaan edelliseen ei huolta. Gintokia cossaan toki myös siksi että paricossi. Ja shoottaamisesta tulee oikein mukavaa, sillä saan derpata sydämmeni kyllyydestä. 

Sellaista, anteeksi tälläinen yliturha ja lyhyt postaus, mutta yritän kirjoitella pian lisää.




2 kommenttia:

  1. gin-chan ´u`♥ jos oot gininä desun sunnuntaina niin tuun derppailee sakamotona !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämän juurikin laitan sunnuntaina päälle~ `w´ Mahtava hahmo valinta siulla! ja otan tuon sitten lupauksena. Nähkäämme desussa huehue ó3ó/ my body is ready, eiku-

      Poista