lauantai 8. helmikuuta 2014

Frosti se on nurkan takana ja..

...Cossi ei ole edes puolessa välissä! ..joka on epätavallista minulta, uskokaa tai älkää. On se varmaan jo puolessa välissä, ehkä??

Ne jotka odottivat minun täyttävän lupaukseni siitä, että tekisin vielä Kanatasta jonkun tekopostauksen niin.. anteeksi 8D Joudutte pettymään, en saa nyt minkäänlaista inspiä tai jaksamusta palata siihen enään. Jos tulee oikein pitkä hiljaisuus, voin jotain siitä selitellä mutta.. tuskin.. Sen sijaan esittelen teille Frostiin tulevan cossin, jota mun ei edes enään pitänyt tehdä. Jotain kuitenkin tapahtui ja päätin olla fuckthepolice ja tehdä tämän hurmaavan idiootin. Jonka työnimike onkin nyt metsäläinen. Kuvaa niin hienosti (..ja kaikki ymmärsi, aivan.) Mourun takiahan minä tämän teen pyhh

Tenka Kumo
 Donten ni warau

Noniin, elikkä siinä on vielä Tenkan reffi. Asukin on omalla tavallaan ihan hyvällä mallilla, mutta silti saan sen jälleen valmiiksi vasta torstaina. Eli aikataulu on tiukkaa, sillä mulla meni yksi torstai hukille henkilökohtaisista syistä ja noh.. se torstai oli arvokas. Maali kuivuu hitaasti ja tässä kun on paljon maalattavaa heh. Toivokaamme että pystyn tekemään mahdollisimman paljon cossia kotona ja kaikki menee hyvin torstaina. Joudun siis silloin tekemään kimonon loppuun ja jos se menee pieleen niin.. se on sitten siinä. Kukkuu, jännitystä elämään, mukavaa...



Aloitetaan helpoimmasta, eli viuhkasta. Se onkin toistaiseksi cossin onnistunein osa. Ostin kellertävän viuhkan ebaysta ja maalasin pohjan ensin vesiväreillä ja mustat kuviot piirsin tusseilla. Nauhan punoin ja kulkuset ompelin kiinni. Pidän tästä siis todella paljon. 


Sitten korvakorut. Ostin tuollaisen metallisen rinkulan sinellistä ja aluksi luulin että se olisi kokonainen korvakoru.. no eipäs ollutkaan, kyllä se toki korvaan menee mutta.. auts? No joka tapauksessa. Käytin fimo massaa ja tein itse korviksen ja maalasin keltaisen osan jämäkeltaisilla. Ihan kelpo korvikset vaikka itse sanonkin. Nyt vaan toivotaan että yliherkät korvani rauhottuvat frostiin mennessä, kun eivät siitä ''survomisesta'' oikein pitäneet.


Ja viimeisenä peruukki. Trimmailin vähän vanhaa mustaa peruukkiani ja lisäsin punaisia kuituja. Ponnarin kiinnitin ''väärinpäin'' jotta se saisi pituutta ja näyttäisi ..siivottomalta? haha.. Ihan kivasti tämäkin onnistuin, pidän peruukista yllättävän paljon ja ekaa kertaa pääsin kiinnittelemään kuituja.

Tässä ensimmäinen erä, multa toki löytyisi vielä materiaalia, mutta tiivistän ne seuraavaan postaukseen.. jonka toivottavasti kirjoitan ennen frostia..?? No sen voin luvata, koska kimonossa on ihan mielenkiintoiset tekovaiheet.. mutta yeah, tässäpä nämä.

2 kommenttia: